המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם את השמן בסיר רחב או במחבת ולטגן בו את הבצל על להבה קטנה כ-20 דקות עד להשחמה.
להוסיף את השקדים המולבנים תוך כדי ערבוב.
להוסיף את יתר הפירות היבשים ואת התיבול ולערבב. להמתין עד בעבוע.
להוסיף את המים (אם מעדיפים רוטב דליל יותר, צריך להוסיף עוד מים) ולבשל 5 דקות עד להסמכת הרוטב. לכבות את האש. *ניתן להמיר את הדבש ברוטב צ'ילי מתוק אסם. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0