לחמם את השמן בסיר רחב או במחבת ולטגן בו את הבצל על להבה קטנה כ-20 דקות עד להשחמה.
שלב 2
0 דקות
להוסיף את השקדים המולבנים תוך כדי ערבוב.
שלב 3
0 דקות
להוסיף את יתר הפירות היבשים ואת התיבול ולערבב. להמתין עד בעבוע.
שלב 4
5 דקות
להוסיף את המים (אם מעדיפים רוטב דליל יותר, צריך להוסיף עוד מים) ולבשל 5 דקות עד להסמכת הרוטב. לכבות את האש.
*ניתן להמיר את הדבש ברוטב צ'ילי מתוק אסם. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
לחמם את השמן בסיר רחב או במחבת ולטגן בו את הבצל על להבה קטנה כ-20 דקות עד להשחמה.
שלב 2
מתוך
4
להוסיף את השקדים המולבנים תוך כדי ערבוב.
שלב 3
מתוך
4
להוסיף את יתר הפירות היבשים ואת התיבול ולערבב. להמתין עד בעבוע.
שלב 4
מתוך
4
להוסיף את המים (אם מעדיפים רוטב דליל יותר, צריך להוסיף עוד מים) ולבשל 5 דקות עד להסמכת הרוטב. לכבות את האש.
*ניתן להמיר את הדבש ברוטב צ'ילי מתוק אסם. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0