חותכים את המשמשים והשזיפים לחצי. משרים במים לכ- 15 דקות. מסננים ושומרים את מי ההשריה.
שלב 2
0 דקות
בסיר גדול ושטוח מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הפירות היבשים והתבלינים. מאדים מספר דקות, מוסיפים יין אדום שיכסה את תחתית הסיר, מכסים ומנמיכים אש למינימום.
שלב 3
30 דקות
מבשלים בערך 30 דקות, תוך בחישה מפעם לפעם. אם יש צורך מוסיפים מעט ממי ההשריה של הפירות.
שלב 4
5 דקות
לקראת הסוף מוסיפים סוכר חום (אפשר להמיר בדבש, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), את השקדים והאגוזים, בוחשים ומכבים.
שלב 1
מתוך
4
חותכים את המשמשים והשזיפים לחצי. משרים במים לכ- 15 דקות. מסננים ושומרים את מי ההשריה.
שלב 2
מתוך
4
בסיר גדול ושטוח מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הפירות היבשים והתבלינים. מאדים מספר דקות, מוסיפים יין אדום שיכסה את תחתית הסיר, מכסים ומנמיכים אש למינימום.
שלב 3
מתוך
4
מבשלים בערך 30 דקות, תוך בחישה מפעם לפעם. אם יש צורך מוסיפים מעט ממי ההשריה של הפירות.
שלב 4
מתוך
4
לקראת הסוף מוסיפים סוכר חום (אפשר להמיר בדבש, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), את השקדים והאגוזים, בוחשים ומכבים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0