המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצלים במעט שמן, עד לתחילת הזהבה.
מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים, הסוכר, הקינמון ויוצקים מים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים עד שלא נותרים נוזלים בסיר.
מומלץ להגיש עם קוסקוס.
מבשלים בערך 30 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0