המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה ומניחים בצד.
במחבת גדולה מטגנים את פלחי הבצל בשמן זית, לאחר שהבצל מקורמל, מוסיפים את הפירות היבשים שלמים, אך מגולענים, ומטגנים טיפה. מוסיפים את רוטב הבסיס תוך כדי בחישה.
מורידים את הטנזניה מהאש, מניחים בקערה את הקוסקוס ועליו את הטנזניה. ניתן להגיש במנות אישיות, או בקערה מרכזית. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0