המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את הפול מהמים.
שמים את כל החומרים חוץ מהשמן במעבד מזון וטוחנים לתערובת אחידה ופירורית, בערך במרקם של קוסקוס. לא לטחון יותר מדי התערובת אינה צריכה להפוך לדייסה (זה חשוב!).
משהים את התערובת 30-60 דקות (בקיץ מניחים במקרר, בחורף אפשר על השיש).
יוצרים כדורים או דיסקים פחוסים ומטגנים עד להשחמה בשמן עמוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0