המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים למיכל מעבד המזון את הזיתים, השום, השאטה, הפטרוזיליה והבזיליקום וטוחנים למחית חלקה.
מוסיפים בהדרגה את שמן הזית, תוך כדי טחינה, עד שהוא נבלע לגמרי בתערובת.
מעבירים לצנצנת מעוקרת ויוצקים מעל שמן זית (לשימור).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0