המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת המילוי: מערבבים יחד את המרכיבים ומניחים בקערה קטנה. מוציאים 3 כפות מהתערובת ושומרים בצד. התערובת תשמש לבזיקה בהגשה.
מערבבים את כל חומרי הבצק. מעבירים למשטח מקומח, ולשים עד לקבלת בצק אחיד ומבריק. עוטפים ומשהים במקרר במשך שעתיים.
הכנת הכיסונים: מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בעזרת כוס. מניחים במרכז כל עיגול כף מהמילוי ומקפלים בהידוק לצורת חצי ירח. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
מניחים לכיסונים להתקרר במשך כחצי שעה בטמפרטורת החדר.
הכנת הסירופ: מרתיחים את מרכיבי הסירופ בסיר על אש בינונית תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס.
טובלים את הטראבאדוס בסירופ רותח אחד אחרי השני (ולא ביחד).
הגשה: מסדרים את הטראבאדוס על צלחת גדולה, ובוזקים מעל מתערובת המילוי ששמרנו בצד. בתיאבון! *ניתן להמיר את האגוזים בשקדים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0