המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי המרק בקערה גדולה (בעדינות, כדי לא למעוך את האבוקדו והפטה). טועמים ומתקנים תיבול.
מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לארבע שעות לפחות, ועדיף ללילה שלם.
יוצקים לקערות הגשה וזולפים מעל כל קערה כפית שמן זית. אפשר לפזר גם עשבי תיבול קצוצים (הכי נחמד נענע!).
חוצים פיתות לשני עיגולים, מורחים בשמן זית, מפזרים מעל זעתר (או אורגנו יבש, אם אין), ומזהיבים בתנור, לקבלת טוסטים כמו אלה שמגישים כשרוצים לפנק אותך במסעדה מזרחית. מגישים לכל סועד צלחת טראטור ושני עיגולי פיתה. העיגולים מתגלים אינסטנט-להיט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0