המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמנת מתוקה ומלח לסף רתיחה. יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מוסיפים קוביות חמאה וטורפים עד שהתערובת מבריקה.
יוצקים לתבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר 6 שעות לפחות, עד שהגנאש קר ומוצק.
פורסים את הגאנש ל-40-50 ריבועים, בסכין חד טבול במים רותחים. מגלגלים כל ריבוע לכדור, מגלגלים את הכדורים בקקאו.
מחזירים לקירור עד ההגשה (ניתן גם להקפיא, אבל לא לשכוח להעביר את הטראפלס להפשרה במקרר לפני ההגשה). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0