מחממים מחבת עם חמאה (או שמן קוקוס, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 2
0 דקות
מעבירים למחבת את הסוכר ומחממים עד שהוא נמס תוך ערבוב קליל. מתבלים במלח ובקינמון.
שלב 3
0 דקות
משלבים את הבננות ומקפיצים אותן קלות. מבשלים דקותיים רק עד שנוצר רוטב טופי והבננות עדיין שומרות על צורתן.
שלב 4
0 דקות
מוציאים לצלחת לצינון חלקי.
שלב 5
5 דקות
בצלחת הגשה מרכזית מזכוכית או בכוסות אישיים מסדרים: קרם קוקוס. מעל מפזרים פירורי עוגיות אפשר גם פרוסת עוגת שוקולד בחושה או שאריות בצק אפוי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומעל מהבננות עם רוטב הטופי.
שלב 6
0 דקות
חוזרים שוב על התהליך בשכבות: קרם, פירורי עוגה ובננות.
שלב 1
מתוך
6
מחממים מחבת עם חמאה (או שמן קוקוס, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 2
מתוך
6
מעבירים למחבת את הסוכר ומחממים עד שהוא נמס תוך ערבוב קליל. מתבלים במלח ובקינמון.
שלב 3
מתוך
6
משלבים את הבננות ומקפיצים אותן קלות. מבשלים דקותיים רק עד שנוצר רוטב טופי והבננות עדיין שומרות על צורתן.
שלב 4
מתוך
6
מוציאים לצלחת לצינון חלקי.
שלב 5
מתוך
6
בצלחת הגשה מרכזית מזכוכית או בכוסות אישיים מסדרים: קרם קוקוס. מעל מפזרים פירורי עוגיות אפשר גם פרוסת עוגת שוקולד בחושה או שאריות בצק אפוי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומעל מהבננות עם רוטב הטופי.
שלב 6
מתוך
6
חוזרים שוב על התהליך בשכבות: קרם, פירורי עוגה ובננות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0