המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת עם חמאה (או שמן קוקוס, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מעבירים למחבת את הסוכר ומחממים עד שהוא נמס תוך ערבוב קליל. מתבלים במלח ובקינמון.
משלבים את הבננות ומקפיצים אותן קלות. מבשלים דקותיים רק עד שנוצר רוטב טופי והבננות עדיין שומרות על צורתן.
מוציאים לצלחת לצינון חלקי.
בצלחת הגשה מרכזית מזכוכית או בכוסות אישיים מסדרים: קרם קוקוס. מעל מפזרים פירורי עוגיות אפשר גם פרוסת עוגת שוקולד בחושה או שאריות בצק אפוי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומעל מהבננות עם רוטב הטופי.
חוזרים שוב על התהליך בשכבות: קרם, פירורי עוגה ובננות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0