המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת ג'לי הדבש: משרים את הג'לטין ב-1/2 כוס תה קר למשך 3 דקות.
את יתרת התה מביאים לרתיחה עם דבש וסוכר, ומערבבים עד להמסתם. מסירים מהאש וממתינים שתי דקות.
יוצקים את התערובת החמה על הג'לטין, ומערבבים עד שהתערובת אחידה. יוצקים לתבנית שטוחה ומקררים כמה שעות.
הכנת קרם הגבינה: מקציפים יחד גבינת שמנת, שמנת מתוקה, סוכר ודבש עד לקבלת קרם יציב, מקפלים אל תערובת היוגורט וקליפת הלימון המגורדת, ומעבירים לשקית זילוף.
חורצים את תבנית הג'לי בעזרת מזלג, או סכין, ליצירת יהלומים קטנים של ג'לי.
הרכבת המנה: מניחים חצי בישקוט בתחתית, יוצקים עליו כפית ליקר, מפזרים שכבה של יהלומי ג'לי, מעליהם מזלפים גבינה, ומסדרים קוביות מנגו ופירות יער.
מזלפים שכבת גבינה, עוד פירות ויהלומי ג'לי. מחזירים למקרר עד ההגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0