להכנת הסירופ - שמים בסיר קטן 1/2 כוס סוכר, 1/2 כוס מים וכפית תמצית וניל, ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל 4-5 דקות נוספות עד שהסירופ מסמיך מעט.
שלב 3
5 דקות
להרכבת הטרייפל: בכלי זכוכית גדול מסדרים שכבה של ביסקוטי, יוצקים 1/2 מכמות הסירופ על הביסקוטי, מורחים 1/2 מכמות הקרם ומסדרים פירות.
שלב 4
5 דקות
חוזרים על הפעולה שוב - שכבה של ביסקוטי, סירום, קרם ולמעלה עורמים יפה את הפירות שנשארו.
שלב 5
1 דקות
הערות ושדרוגים:
- אפשר להכין את הטרייפל בכלי אחד גדול או בכוסות אישיות
- כל פרי (או שילוב פירות) שאוהבים יעבוד כאן..
- אם משתמשים בעוגת ספוג, צריך לחצות אותה לרוחב (כדי שיהיו 2 שכבות), ולהתאים את קוטר העוגה לקוטר הכלי בו מגישים
- אם רוצים להגזים (ואני בעד הגזמות) אפשר להוסיף מעל הכל גם קצפת
להכנת הסירופ - שמים בסיר קטן 1/2 כוס סוכר, 1/2 כוס מים וכפית תמצית וניל, ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל 4-5 דקות נוספות עד שהסירופ מסמיך מעט.
שלב 3
מתוך
5
להרכבת הטרייפל: בכלי זכוכית גדול מסדרים שכבה של ביסקוטי, יוצקים 1/2 מכמות הסירופ על הביסקוטי, מורחים 1/2 מכמות הקרם ומסדרים פירות.
שלב 4
מתוך
5
חוזרים על הפעולה שוב - שכבה של ביסקוטי, סירום, קרם ולמעלה עורמים יפה את הפירות שנשארו.
שלב 5
מתוך
5
הערות ושדרוגים:
- אפשר להכין את הטרייפל בכלי אחד גדול או בכוסות אישיות
- כל פרי (או שילוב פירות) שאוהבים יעבוד כאן..
- אם משתמשים בעוגת ספוג, צריך לחצות אותה לרוחב (כדי שיהיו 2 שכבות), ולהתאים את קוטר העוגה לקוטר הכלי בו מגישים
- אם רוצים להגזים (ואני בעד הגזמות) אפשר להוסיף מעל הכל גם קצפת
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0