שמים במיקסר את יתרת השמנת (½1 מיכלים), מוסיפים חלב ופודינג ומקציפים במהירות בינונית במשך כדקה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית.
שלב 2
0 דקות
ממיסים 1/2 מיכל שמנת עם שוקולד מריר במיקרוגל כדקה ומערבבים היטב עד להמסה מלאה.
שלב 3
10 דקות
מזלפים לכל כוס (כוסות בנפח 150 מ"ל) שכבה של קרם שוקולד בעובי כ-½1 ס"מ. מפזרים מעל כפית גדושה של פירורי פתי בר ומנערים קלות.
שלב 4
0 דקות
מעל שכבת הפירורים שמים 2 כפיות מגנאש השוקולד. חוזרים על הפעולות שוב ליצירת קינוח בעל 6 שכבות.
שלב 5
0 דקות
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ לקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
5
שמים במיקסר את יתרת השמנת (½1 מיכלים), מוסיפים חלב ופודינג ומקציפים במהירות בינונית במשך כדקה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית.
שלב 2
מתוך
5
ממיסים 1/2 מיכל שמנת עם שוקולד מריר במיקרוגל כדקה ומערבבים היטב עד להמסה מלאה.
שלב 3
מתוך
5
מזלפים לכל כוס (כוסות בנפח 150 מ"ל) שכבה של קרם שוקולד בעובי כ-½1 ס"מ. מפזרים מעל כפית גדושה של פירורי פתי בר ומנערים קלות.
שלב 4
מתוך
5
מעל שכבת הפירורים שמים 2 כפיות מגנאש השוקולד. חוזרים על הפעולות שוב ליצירת קינוח בעל 6 שכבות.
שלב 5
מתוך
5
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ לקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0