המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הסופגניות בקערת מיקסר, עד לקבלת בצק רך וגמיש (אם חסר מים, יש להוסיף מעט).
מניחים בצד לתפיחה בקערה מכוסה במגבת, עד שהבצק מכפיל את נפחו, כ-90 דקות.
יוצרים מהבצק נחשים קטנים. מצמידים את הקצוות במעט מים, עד שנוצרות טבעות (כדאי להדביק טוב, שלא ייפתחו בטיגון).
מטגנים בסיר עם שמן עמוק, עד להזהבה.
בעת טיגון הטבעות מחממים את רכיבי הסירופ בסיר קטן נפרד, עד שהנוזל חמים, אך לא רותח.
כשהטבעות מוכנות טובלים אותן בסירופ החם לכמה שניות, ומניחים על צלחת הגשה יפה.
ניתן לפזר מעל איזו תוספת שאוהבים: קוקוס, אבקת סוכר או סוכריות צבעוניות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0