המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים את ירכי העוף ל-4 שעות.
מניחים את ירכי העוף בתבנית חסינת חום. מכסים בנייר כסף וצולים שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
מסירים את נייר הכסף. מפזרים מעל את השום והרוזמרין וצולים 20 דק' נוספות או עד שהעוף משחים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0