המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מערבבים היטב את הירקות עם שמן הזית והתיבול, ניתן להוסיף או לגרוע ירקות על פי העדפה.
משטחים בתבנית אפייה ומכסים טוב עם נייר כסף.
אופים כ-60 דקות, עד שכל הירקות רכים.
מסירים את נייר הכסף וצולים את הירקות, אפשר מתחת לגריל (מספר דקות) נוספות, עד שהם משחימים.
מגישים בארוחה בשרית או עם דגים, או כמנה חלבית חמה בתוספת יוגורט, פרמזן וכדומה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0