המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את המים והביצה בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והסודה. מוסיפים את הקמח המעורבב עם הסודה לקערה עם הביצה ומערבבים (התערובת מעט גושית וזה בסדר).
מכניסים את התערובת למקרר בזמן שמכינים את שאר המרכיבים.
חותכים את הירקות לגודל הרצוי, אפשר להשתמש בכל ירק שרוצים (רצוי ירקות קשים).
מחממים שמן במחבת, על השמן להיות חם מאוד (לבדיקה, מטפטפים מעט מהטמפורה למחבת. אם היא מזנקת למעלה מיד, סימן שהשמן חם מספיק).
טובלים את הירקות בתערובת ומטגנים עד להשחמה.
מוציאים ומניחים על נייר סופג. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0