המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם מחבת ווק, לצקת חצי מכמות השמן ולטגן חזה עוף עד להשחמה, להוציא ולהניח על מגש.
להוסיף את השמן הנותר ולטגן את הגזר, להוציא.
לטגן את כל הפלפלים וגם להוציא.
בשמן הנותר לטגן את הבצל הקצוץ ולהוסיף את הבשר המטוגן, גזר, פלפלים, פטריות, תירס, כרוב, נוזלים ותבלינים. לערבב טוב, לכסות ולבשל על להבה נמוכה במשך 30 דקות.
מומלץ בתוספת נודלס (הכנה לפי הוראות היצרן) או אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0