המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את כל הירקות לחתיכות קטנות.
מטגנים את הבצל בערך דקה עם מעט שמן זית.
מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים 2 דקות נוספות תוך ערבוב.
מכסים את המחבת ומניחים על אש נמוכה כ- 5 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את רוטב הסויה, החומץ הבלסמי והתבלינים ומכסים. מבשלים 2 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם.
מורידים מהאש. ניתן לערבב לתוך פסטה, לטגן עם עוף, או לאכול כך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0