המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך את הפרגיות לחתיכות קטנות ולהשרות בכף סויה.
להקפיץ את הבצל עם השמן בווק עד להזהבה. להוסיף את הגזר ואת הפלפל האדום ולהקפיצם יחד כ-5 דקות.
להוסיף את שאר הירקות ואת הפרגיות ולהקפיץ כ-5 דקות נוספות. תוך כדי להוסיף את התבלינים (כורכום, פלפל ומלח לא הרבה כי יש כבר ברוטב סויה).
להוסיף את הפסטה המבושלת ולערבב.
לערבב את מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה, ולהוסיף לתבשיל.
לערבב את הכל יחד עם שהרוטב מצטמצם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0