המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את החציל, חותכים לקוביות קטנות, בוזקים עליהן מלח ומשאירים במסננת ל-20 דקות, שוטפים ומייבשים.
קולפים את הקישואים, תפוחי האדמה, הבצל והגזרים.
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות.
בקערית קטנה מערבבים את המים והשמן עם כל התבלינים.
שמים את כל הירקות בכלי הגשה חסין-אש, יוצקים מעליהם את הרוטב ומערבבים בעדינות.
מכסים את הכלי ברדיד אלומיניום ואופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות, כ-30 דקות.
מסירים את כיסוי האלומיניום ואופים 30 דקות נוספות.
מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0