המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים ווק עם שמן ומטגנים במהירות את הירקות לפי דרגת הקושי שלהם.
מוסיפים ג'ינג'ר, שום, ומרק תיבול פטריות ומערבבים.
מוסיפים קטשופ וסויה, מלח ופלפל ומערבבים בשנית.
מוסיפים את שמן השומשום, מערבבים / מקפיצים עד שכל הירקות עטופים ברוטב, ומסירים מהאש.
ניתן לאכול קר או חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0