המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מחממים את השמן בווק ומטגנים בו את שיני השום עד שיזהיבו, מוציאים ושומרים בצד.
מטגנים את הירקות, כל קבוצת ירקות בנפרד. הופכים מצד לצד עד לקבלת גוון זהוב בהיר, ושומרים בצד.
מסדרים בכלי חסין חום את הירקות המוקפצים, בוזקים מלח גס, פלפל שחור ומפזרים מעל את צמחי התבלין.
מבשלים את היין בווק עד שהוא מצטמצם לחצי, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את מרק התיבול בטעם ירקות. יוצקים לתבנית מעל הירקות.
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור החם כ-40 דקות, עד שהירקות כמעט רכים.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות עוד כ-15 דקות. יוצקים מהנוזלים על הירקות מפעם לפעם.
לפני ההגשה מוסיפים כמה טיפות שמן זית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0