המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים כ-5 דקות במים רותחים את האפונה, השעועית והברוקולי. (אם משתמשים בירקות קפואים, מניחים אותם בקערה עם מים רותחים כ-7 דקות).
מחממים את שמן הזית בווק על אש גבוהה. מוסיפים את השום, סילאן סויה, רוטב בסיס, מלח ופלפל.
מוסיפים את כל הירקות ומערבבים היטב עד שהם מתרככים מעט.
מפזרים את השקדים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2