המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים כבדים על צלחת גדולה, ומפזרים למעלה בנדיבות פפריקה, פלפל ומלח.
הופכים כל כבד בעדינות, ומפזרים שוב תבלינים.
מטגנים את הבצל במחבת גדולה, עד להשחמה קלה.
שופכים החוצה את רוב השמן שבו טוגן הבצל, אבל משאירים את הבצל.
פורסים את הכבדים על גבי הבצל המטוגן, וממשיכים לטגן על אש גבוהה, עד צריבת כל הכבדים.
הופכים את הכבדים, וצורבים אותם מכל הכיוונים (כולל באמצע לאלו שנפתחים ל-"פרפר").
מוציאים מהמחבת ומגישים מיד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0