מטגנים את הכבדים בשמן ומתבלים אותם בהל, חוויאג', פלפל ומלח (לא מטלטלים את הכבדים - הופכים רק פעם אחת, ולא מייבשים).
שלב 2
0 דקות
מוציאים לצלחת ושומרים מכוסה.
שלב 3
0 דקות
באותה המחבת מטגנים את הבצלים בעוד קצת שמן.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים למחבת את הריבה (ניתן להשתמש גם בריבת תפוז סיני באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים עד שהבצל מקורמל יפה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את היין - מגבירים את האש ומבשלים דקה (אפשר גם לוותר על שלב הוספת היין).
שלב 6
0 דקות
מצרפים את הכבדים, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד דקה.
שלב 1
מתוך
6
מטגנים את הכבדים בשמן ומתבלים אותם בהל, חוויאג', פלפל ומלח (לא מטלטלים את הכבדים - הופכים רק פעם אחת, ולא מייבשים).
שלב 2
מתוך
6
מוציאים לצלחת ושומרים מכוסה.
שלב 3
מתוך
6
באותה המחבת מטגנים את הבצלים בעוד קצת שמן.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים למחבת את הריבה (ניתן להשתמש גם בריבת תפוז סיני באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים עד שהבצל מקורמל יפה.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את היין - מגבירים את האש ומבשלים דקה (אפשר גם לוותר על שלב הוספת היין).
שלב 6
מתוך
6
מצרפים את הכבדים, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד דקה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0