המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים במחבת את הבצל בשמן עד שנהיה שקוף.
מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה לבצל.
כאשר הם רכים מוסיפים את השום לטיגון קל.
מוסיפים את כבד ההודו שנחתך מראש לרצועות בעובי אצבע. מוסיפים חוויאג', תבלין על האש בנדיבות, מעט פפריקה, פלפל שחור ומלח.
מבשלים 3-4 דק' ומוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0