המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את הכבדים, ומנקים אותם ממרה ושומן. חוצים את הכבדים בסכין.
מחממים את המרגרינה במחבת, ומטגנים את הבצלים והשום, עד להזהבה.
מוסיפים את הכבדים למחבת, וצולים עד השחמתם (תלוי עד כמה אתם אוהבים את הכבדים שלכם עשויים).
מוסיפים את הדבש, המלח והפלפל.
מוסיפים את הקמח בבזיקה דרך מסננת. מערבבים שוב.
מוסיפים את היין האדום ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ובוחשים עד שהרוטב מסמיך.
ממש לפני ההורדה מהאש, מוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה דק.
נפלא עם פירה, או כמילוי לבלינצ'ס. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0