המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוה, ומטגנים את הבצל.
כשהבצל מזהיב, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים ומטגנים קלות משני הצדדים, עד להשחמה.
מפזרים את הסוכר החום, ומקרמלים במחבת.
מוסיפים את היין האדום, ומנערים את המחבת.
מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים חם, על תפוחי אדמה זעירים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0