צולים את הכבד באש גלויה (מטעמי כשרות), או בתנור במצב גריל טורבו, שחומם מראש ל-250 מעלות. מניחים את התבנית במרחק של מסילה אחת מהגריל. צולים במשך 8-6 דקות, ומשגיחים על הכבדים עד שהם צרובים כהלכה. מוציאים מהתנור ומצננים.
שלב 2
0 דקות
בינתיים מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל, ואחרי כמה דקות, כשהנוזלים מתאדים, מוסיפים סוכר כדי לקרמל את הבצל ולעודד את ההזהבה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הפטריות.
שלב 4
0 דקות
כשהבצל זהוב יפה מוסיפים את הכבדים הצלויים.
שלב 5
5 דקות
מערבבים את חומרי המרינדה - מלח ופלפל שחור, פפריקה מתוקה, כורכום, מרק עוף, סילאן, סויה, רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי מתוק, מים רותחים ואגוז מוסקט בקערה ושופכים מעל המחבת עם הכבדים והבצלים.
שלב 6
0 דקות
מערבבים הכל בתנועת הקפצה או בעדינות עם כף, כי לכבד יש נטייה להישבר ולהתפרק.
שלב 7
0 דקות
מגישים על מצע פירה או אורז.
שלב 1
מתוך
7
צולים את הכבד באש גלויה (מטעמי כשרות), או בתנור במצב גריל טורבו, שחומם מראש ל-250 מעלות. מניחים את התבנית במרחק של מסילה אחת מהגריל. צולים במשך 8-6 דקות, ומשגיחים על הכבדים עד שהם צרובים כהלכה. מוציאים מהתנור ומצננים.
שלב 2
מתוך
7
בינתיים מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל, ואחרי כמה דקות, כשהנוזלים מתאדים, מוסיפים סוכר כדי לקרמל את הבצל ולעודד את ההזהבה.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הפטריות.
שלב 4
מתוך
7
כשהבצל זהוב יפה מוסיפים את הכבדים הצלויים.
שלב 5
מתוך
7
מערבבים את חומרי המרינדה - מלח ופלפל שחור, פפריקה מתוקה, כורכום, מרק עוף, סילאן, סויה, רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי מתוק, מים רותחים ואגוז מוסקט בקערה ושופכים מעל המחבת עם הכבדים והבצלים.
שלב 6
מתוך
7
מערבבים הכל בתנועת הקפצה או בעדינות עם כף, כי לכבד יש נטייה להישבר ולהתפרק.
שלב 7
מתוך
7
מגישים על מצע פירה או אורז.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1