המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
צולים את הכבד באש גלויה (מטעמי כשרות), או בתנור במצב גריל טורבו, שחומם מראש ל-250 מעלות. מניחים את התבנית במרחק של מסילה אחת מהגריל. צולים במשך 8-6 דקות, ומשגיחים על הכבדים עד שהם צרובים כהלכה. מוציאים מהתנור ומצננים.
בינתיים מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל, ואחרי כמה דקות, כשהנוזלים מתאדים, מוסיפים סוכר כדי לקרמל את הבצל ולעודד את ההזהבה.
מוסיפים את הפטריות.
כשהבצל זהוב יפה מוסיפים את הכבדים הצלויים.
מערבבים את חומרי המרינדה - מלח ופלפל שחור, פפריקה מתוקה, כורכום, מרק עוף, סילאן, סויה, רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי מתוק, מים רותחים ואגוז מוסקט בקערה ושופכים מעל המחבת עם הכבדים והבצלים.
מערבבים הכל בתנועת הקפצה או בעדינות עם כף, כי לכבד יש נטייה להישבר ולהתפרק.
מגישים על מצע פירה או אורז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1