המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממליחים ומפלפלים את הכבדים.
מחממים תנור 200 מעלות וצולים את הכבדים כ-3 דקות מכל צד. מוציאים מהתנור.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
מוסיפים למחבת את אבקות המרק ומערבבים. ממשיכים לטגן עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים את הכבדים ומטגנים ביחד מעט.
מוסיפים יין ותבלינים ומביאים לרתיחה.
לאחר שהרוטב הצטמצם מעט, מוסיפים את הפטריות ואת רוטב הבסיס. מבשלים הכל ביחד במשך 5 דקות, טועמים ואם צריך מתקנים תיבול ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0