המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את פרוסות הבצל, ומטגנים על להבה נמוכה, עד לקבלת גוון זהוב. מכסים ושומרים בצד.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים במשך כ-2 דקות מכל צד, עד שהם משנים צבע. מוציאים מהמחבת בכף מחוררת, ומניחים בקערה.
על צלחת הגשה מורחים מן הפירה. מעל מניחים את הכבדים הצלויים. מפזרים למעלה את הבצל המטוגן, ויוצקים מהרוטב. מגישים על חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0