המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הבצלים לעיגולים ומטגנים אותם עד להזהבה.
מוסיפים את כל התבלינים ומטגנים היטב.
לאחר שהבצלים ספגו את הטעמים, מוסיפים את הכבדים ואת הלבבות ומטגנים אותם כ-3 דקות.
מוסיפים שוב את התבלינים ומטגנים עוד כ- 5 דקות עד שהכבד גם יספוג את כל הטעמים.
מגישים חם עם פירה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0