בסיר קטן מבשלים את היין עם הסילאן, הטימין, הבצל, פלפל ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 15 דקות. בתום הבישול מסלקים את ענפי הטימין והבצל.
שלב 2
0 דקות
מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן קנולה. צורבים כשליש מכמות הכבדים כדקה מכל צד ומוסיפים שליש מכמות הרוטב.
שלב 3
0 דקות
ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות (עד שהרוטב מתחיל להזדגג על הכבדים). כך עושים עם שאר כמות הכבדים.
שלב 4
0 דקות
לגיוון ניתן להוסיף לרוטב מעט ציר בקר ולהגיש על מחית פירה.
שלב 1
מתוך
4
בסיר קטן מבשלים את היין עם הסילאן, הטימין, הבצל, פלפל ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 15 דקות. בתום הבישול מסלקים את ענפי הטימין והבצל.
שלב 2
מתוך
4
מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן קנולה. צורבים כשליש מכמות הכבדים כדקה מכל צד ומוסיפים שליש מכמות הרוטב.
שלב 3
מתוך
4
ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות (עד שהרוטב מתחיל להזדגג על הכבדים). כך עושים עם שאר כמות הכבדים.
שלב 4
מתוך
4
לגיוון ניתן להוסיף לרוטב מעט ציר בקר ולהגיש על מחית פירה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0