מחממים במחבת כבדה וגדולה שמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שיתחילו להזהיב. מוסיפים את הפטריות והג'ינג'ר, ומטגנים עד שלא יישארו נוזלים במחבת. מעבירים את תכולת המחבת לקערה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את כבדי העוף עד שישחימו. מחזירים למחבת את הבצל והפטריות, מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי מתוק ומטגנים עוד 3 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 3
0 דקות
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מחלקים את הקוסקוס לצלחות אישיות, שמים מעל כבד ופטריות, מעטרים בבצל ירוק קצוץ ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מחממים במחבת כבדה וגדולה שמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שיתחילו להזהיב. מוסיפים את הפטריות והג'ינג'ר, ומטגנים עד שלא יישארו נוזלים במחבת. מעבירים את תכולת המחבת לקערה.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את כבדי העוף עד שישחימו. מחזירים למחבת את הבצל והפטריות, מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי מתוק ומטגנים עוד 3 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 3
מתוך
3
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מחלקים את הקוסקוס לצלחות אישיות, שמים מעל כבד ופטריות, מעטרים בבצל ירוק קצוץ ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0