המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לנקות את הכבד ולצלות אותו. לחתוך לקוביות.
לקצץ בצל ולטגן עד הזהבה.
לשטוף ולקצץ פטריות. להוסיף לבצל ולטגן 2 דקות.
להוסיף את הכבד ואת התבלינים.
להוסיף מעט מים, ולבשל כמה דקות.
לבסוף, לפזר כוסברה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0