המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצלים בשמן, עד שהם הופכים שקופים ומעט שחומים.
מניחים במעבד מזון בצלים מטוגנים וביצים.
מסננים את האפונה ממי השימורים ושומרים בצד את המים. מוסיפים את האפונה למעבד המזון ואגוזי מלך. טוחנים עד קבלת תערובת אחידה וחלקה במרקם כבד קצוץ.
העיסה צריכה להיות לחה מעט (כמו כבד קצוץ). אם יבש, מוסיפים ממי האפונה. טועמים ומוסיפים פלפל לפי הטעם (מי השימורים עצמם מלוחים).
להגשה: בעזרת תפוחן מוציאים את ליבת התפוח, פורסים לטבעות. מניחים כדור כבד צמחוני על כל טבעת תפוח.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0