המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להזהיב את הבצלים עד קבלת גוון יפה שזוף, אך לא שרוף, אחרת זה יוצא מר.
באותו מחבת מטגנים את הכבד (רצוי עם מיכסה, אחרת משפריץ לכל עבר).
במכונת בשר, טוחנים את הכבדים, הבצל המוזהב והביצים הקשות.
אם רוצים לקבל מרקם של ממרח, יש לטחון במעבד מזון את הכבד, הביצים והבצל.
בקערה להוסיף את התיבול, המיונז, והבצל הקצוץ, לערבב, לטעום ולשפר טעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0