המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל בשתי כפות שומן אווז עד להזהבה ומוציאים מהמחבת.
באותו המחבת מוסיפים את שתי כפות השומן הנותרות, ומטגנים את הכבדים עד להשחמה קלה.
מוסיפים למחבת את הביצים הקשות ואת הבצל המטוגן. מערבבים ומוסיפים פלפל שחור ומלח גס.
מצננים. קוצצים בסכין את התערובת לחתיכות קטנות ומערבבים.
מומלץ להגיש עם מלפפונים חמוצים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0