המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת גדולה וכבדה, או בווק, מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ותפוחי האדמה ומאדים כעשר דקות עם הסוכר החום, עד שיזהיבו מאוד.
מוסיפים את הכבדים, שומן האווז והברנדי, ומשחימים תוך כדי ערבוב, כ-10 דק'. ממליחים ומפלפלים.
בעזרת כף יוצרים גומות בתערובת הכבד ושוברים פנימה ביצים. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות.
מצננים במקרר שעתיים או יותר.
טוחנים במעבד מזון, טועמים ומתקנים תיבול. מאפסנים במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0