המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל בשמן עד להשחמה.
מוסיפים את הכבדים החתוכים ומערבבים, עד לצלייה מלאה של הכבד.
כשהכבדים מוכנים מתבלים בפלפל שחור, פפריקה, ומלח (אם נמליח לפני, הכבד מתקשה).
טוחנים במטחנת בשר את הכבד עם הבצל והשמן שבמחבת, וביצים קשות.
טועמים ומתקנים תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0