לרוטב: שמים במחבת רחבה שמן. מוסיפים את שיני השום, ואחר כך מוסיפים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הגמבות והעגבניות מטגנים כמה דקות. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב כדי שכל התבלינים יתאחדו.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים כוס מים פושרים ונותנים לתבשיל להגיע לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה מעל ומבשלים עוד 5 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את כל התערובת ויוצרים קציצות עגולות.
שלב 2
מתוך
6
מטגנים את כדורי הבשר עד שמזהיבים.
שלב 3
מתוך
6
לרוטב: שמים במחבת רחבה שמן. מוסיפים את שיני השום, ואחר כך מוסיפים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הגמבות והעגבניות מטגנים כמה דקות. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב כדי שכל התבלינים יתאחדו.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים כוס מים פושרים ונותנים לתבשיל להגיע לרתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה מעל ומבשלים עוד 5 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0