המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב את כל החומרים לכדורי בשר לתערובת אחידה.
מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר בינוני על להבה גבוהה את הבצל עם שמן, עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את כל שאר חומרי הרוטב.
בידיים רטובות צרים מתערובת הבשר כדורים בקוטר כ-4 ס"מ ומחליקים אותם לרוטב המבעבע. הרוטב צריך לכסות את הכדורים (אפשר להוסיף מעט מים במידת הצורך).
מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0