מטגנים בשמן את הבצל עם הגזר. כאשר הבצל מתחיל להתרכך, מוסיפים את השום, מטגנים עוד חצי דקה ומורידים מן האש.
שלב 2
10 דקות
הכנת הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בסיר רחב, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. טועמים, ומוסיפים מלח ופלפל, מכסים וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.
שלב 3
0 דקות
הכנת כדורי הבשר: מערבבים את הבשר הטחון עם החרדל, הביצים, הלחם, הכמון והפלפל השחור. מוסיפים את הבצל והגזר המטוגנים, ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
צרים כדורים בקוטר כ-5 ס"מ ושמים אותם ברוטב המבעבע.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את תפוחי האדמה, כדי שיתבשלו יחד עם כדורי הבשר בתוך הרוטב.
שלב 6
60 דקות
מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עוד כ-60 דקות על להבה נמוכה.
שלב 7
1 דקות
מגישים עם הרבה רוטב, עלי כוסברה מעל, ועם לחם לבן טרי, לטבילה.
בתיאבון!
ניתן להמיר את העגבניות הטריות בקופסת עגבניות מרוסקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
מטגנים בשמן את הבצל עם הגזר. כאשר הבצל מתחיל להתרכך, מוסיפים את השום, מטגנים עוד חצי דקה ומורידים מן האש.
שלב 2
מתוך
7
הכנת הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בסיר רחב, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. טועמים, ומוסיפים מלח ופלפל, מכסים וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.
שלב 3
מתוך
7
הכנת כדורי הבשר: מערבבים את הבשר הטחון עם החרדל, הביצים, הלחם, הכמון והפלפל השחור. מוסיפים את הבצל והגזר המטוגנים, ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
7
צרים כדורים בקוטר כ-5 ס"מ ושמים אותם ברוטב המבעבע.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את תפוחי האדמה, כדי שיתבשלו יחד עם כדורי הבשר בתוך הרוטב.
שלב 6
מתוך
7
מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עוד כ-60 דקות על להבה נמוכה.
שלב 7
מתוך
7
מגישים עם הרבה רוטב, עלי כוסברה מעל, ועם לחם לבן טרי, לטבילה.
בתיאבון!
ניתן להמיר את העגבניות הטריות בקופסת עגבניות מרוסקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0