המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
כדורי הבשר: שמים בקערה את הבשר, תפוחי האדמה, הבצל, הפטרוזיליה, כורכום, מוסקט, מלח, פלפל לבן, קינמון ו-3 כפות שמן, ולשים היטב לעיסה אחידה, ולאחר מכן, יוצרים כדורים.
הכנת הרוטב: מטגנים את הבצל והסלרי עד להזהבה. מוסיפים תבלינים ושמונה כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים עוד כעשרים דקות.
מגישים עם הרוטב על אורז לבן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0