המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את מרכיבי כדורי הבשר לתערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומקררים כ-60 דקות.
צרים מהעיסה כדורים בקוטר 3 ס"מ, ומניחים על תבנית משומנת מעט.
אופים ב-200 מעלות, כ-15 דקות.
יוצקים לסוטאז 2 כפות שמן ומטגנים בו את הג'ינג'ר והשום כשלוש דקות, מוסיפים את שאר חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה.
מסדרים את כדורי הבשר בסיר הרוטב, מבשלים כ-10 דקות תוך ערבוב עדין, עד שהרוטב מסמיך יפה ומצפה את הכדורים ברוטב.
מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הצ'ילי והבצל הירוק ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0