המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכניס את כל חומרי הרוטב לסיר של 4 ליטר, לערבב ולהביא לרתיחה.
לערבב את כל חומרי הבשר וליצור כ-16 כדורים בינוניים.
להכניס את כדורי הבשר אחד-אחד לתוך הרוטב כאשר הרוטב מבעבע.
להנמיך את האש ולכסות את הסיר, לבשל למשך שעה.
ניתן להגיש מעל אורז או אטריות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0