המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי הבצק בקערה ולשים עד בצק אחיד ומבריק. *ניתן להמיר את המרגרינה במחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לקרוץ מהבצק חתיכות באופן שווה, לכדרר לכדור, ליצור בכדור חור בעזרת האגודל ולהכניס זית. לסגור לכדור חלק. אפשר גם לשטח את הבצק על כף היד ולעטוף את את הזיתף לסגור לכדור חלק.
לטרוף את הביצים בצלחת ולטבול כל כדור.
לגלגל את הכדורים בשומשום עד ציפוי מלא.
לאפות בתנור שחומם ל-160 מעלות כ-15-20 דקות, או עד שהכדורים משחימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1