משרים את השקדים במים רותחים כ-30 דקות ומקלפים את הקליפה.
שלב 2
0 דקות
מייבשים את השקדים וטוחנים אותם היטב במעבד מזון.
שלב 3
0 דקות
מרתיחים בסיר את המים עם הסוכר, כשהסוכר נמס מוסיפים את הלימון, תמצית שקדים ומי ורדים. לאחר רתיחה אחת מכבים את הגז, מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
את העיסה מניחים במקפיא לכמה שעות.
שלב 5
0 דקות
ממיסים את השוקולד בסיר ומוסיפים את השמן.
שלב 6
0 דקות
מכינים כדורים מבצק השקדים, טובלים כל כדור בשוקולד ומניחים במנג'טים.
שלב 1
מתוך
6
משרים את השקדים במים רותחים כ-30 דקות ומקלפים את הקליפה.
שלב 2
מתוך
6
מייבשים את השקדים וטוחנים אותם היטב במעבד מזון.
שלב 3
מתוך
6
מרתיחים בסיר את המים עם הסוכר, כשהסוכר נמס מוסיפים את הלימון, תמצית שקדים ומי ורדים. לאחר רתיחה אחת מכבים את הגז, מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
6
את העיסה מניחים במקפיא לכמה שעות.
שלב 5
מתוך
6
ממיסים את השוקולד בסיר ומוסיפים את השמן.
שלב 6
מתוך
6
מכינים כדורים מבצק השקדים, טובלים כל כדור בשוקולד ומניחים במנג'טים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0