המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
המתכון מתאים עבור 30-25 ניוקי עגולים.
אם משתמשים במדליוני תרד, מפשירים אותם וסוחטים היטב מכל הנוזלים. כמה שפחות נוזלים יותר טוב. קוצצים דק-דק. אם משתמשים בתרד טרי, מטגנים אותו במחבת עם 2 כפות שמן זית עד ריכוך, קוצצים דק-דק וסוחטים היטב מכל הנוזלים.
בקערה גדולה שמים את כל המצרכים לניוקי ומערבבים היטב.
בסיר רחב מרתיחים מים בגובה 10 ס"מ.
כשהמים רותחים מגלגלים כדורים מבצק הניוקי, בעזרת ידיים רטובות או מקומחות, ומבשלים במשך 5-4 דקות. מסננים את הניוקי החוצה בעזרת כף מחוררת. זהירות, הם עדינים ורכים. - מחממים מעט במחבת את רוטב העגבניות.
הגשה: מניחים בצלחת הגשה רוטב עגבניות חם ומעליו מניחים את הניוקי. מעטרים בגבינת פרמזן מגורדת ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3