אם משתמשים במדליוני תרד, מפשירים אותם וסוחטים היטב מכל הנוזלים. כמה שפחות נוזלים יותר טוב. קוצצים דק-דק. אם משתמשים בתרד טרי, מטגנים אותו במחבת עם 2 כפות שמן זית עד ריכוך, קוצצים דק-דק וסוחטים היטב מכל הנוזלים.
שלב 3
5 דקות
בקערה גדולה שמים את כל המצרכים לניוקי ומערבבים היטב.
שלב 4
5 דקות
בסיר רחב מרתיחים מים בגובה 10 ס"מ.
שלב 5
10 דקות
כשהמים רותחים מגלגלים כדורים מבצק הניוקי, בעזרת ידיים רטובות או מקומחות, ומבשלים במשך 5-4 דקות. מסננים את הניוקי החוצה בעזרת כף מחוררת. זהירות, הם עדינים ורכים.
- מחממים מעט במחבת את רוטב העגבניות.
אם משתמשים במדליוני תרד, מפשירים אותם וסוחטים היטב מכל הנוזלים. כמה שפחות נוזלים יותר טוב. קוצצים דק-דק. אם משתמשים בתרד טרי, מטגנים אותו במחבת עם 2 כפות שמן זית עד ריכוך, קוצצים דק-דק וסוחטים היטב מכל הנוזלים.
שלב 3
מתוך
6
בקערה גדולה שמים את כל המצרכים לניוקי ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
6
בסיר רחב מרתיחים מים בגובה 10 ס"מ.
שלב 5
מתוך
6
כשהמים רותחים מגלגלים כדורים מבצק הניוקי, בעזרת ידיים רטובות או מקומחות, ומבשלים במשך 5-4 דקות. מסננים את הניוקי החוצה בעזרת כף מחוררת. זהירות, הם עדינים ורכים.
- מחממים מעט במחבת את רוטב העגבניות.
הערות 3